Vloerlak

Met vloerlak creëert u in een handomdraai een mooie, nieuwe look voor uw vloer. Er zijn coatings beschikbaar voor verschillende soorten vloeren, niet alleen voor houten vloeren zoals mensen soms wel eens denken, maar er bestaan lakken voor ieder gewenst resultaat.

Het voegt een nieuwe beschermende toplaag aan uw vloer en zorgt tevens voor een andere kleur indien dit is gewenst.

Realiseert u zich wel dat als u jaren een houten natuurlijke vloer heeft gehad, dat met een lak in kleur, de uitstraling van uw gehele huis echt drastisch veranderd.

Snel een prijsindicatie?

Een betere bescherming met lak

Ook wanneer u geheel tevreden bent met uw huidige vloer, is het gebruik van een lak aan te raden.

Lak kan namelijk ook in een transparante, neutrale kleur worden geleverd. Ideaal om uw vloer letterlijk meer glans te geven.

Naast een cosmetische functie heeft de coating ook een beschermende functie dankzij de sterke toplaag. Een gelakte vloer is ook makkelijker te reinigen en biedt duurzaamheid.

De huidige lakken bieden namelijk een hoge mate van slijtvastheid en bescherming tegen schadelijk uv straling.

Alle soorten vloerlak bij ons verkrijgbaar

Wilt u vloerlak laten aanbrengen op uw vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren u over de beste lak voor uw situatie.

Wij leveren en brengen allerlei soorten vloerlak aan tegen scherpe prijzen. Benieuwd hoe scherp? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Vloer-Gigant
Vloer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!