Jouke de Groot

Jouke is een ras echte Amsterdammer die al meer dan 53 jaar specialist en bouwkundige is in de bouwwereld.

In 1993 zette Jouke het vloerenbedrijf de Vloer-Gigant b.v. op en met groot succes…

Jouke de Groot, nu 72 jaar oud, begon als klein jongetje (rond 14 jaar) al in de bouw met schilderen.

Na 10 tot 12 jaar ervaring op te doen in het schildersvak is hij uiteindelijk overgestapt en heeft zich verdiept in andere bouwbranches.

Zo heeft hij doorgeleerd als bouwkundige en constructietekenaar om monumentenpanden te renoveren waar in de grachtengordel in Amsterdam veel behoefte aan was.

Via Internet op zoek naar vloerenlegger..

In de jaren 90 kwam de grote zoekmachine Google op de markt en ook Jouke moest met zijn tijd mee en liet voor zijn bedrijven websites maken (al had hij het door zijn vaste klantenbestand het eigenlijk al veel te druk)

Al met al is op deze manier de site de Vloer-Gigant tot stand gekomen en kon Jouke al zijn ervaringen die hij in de loop der jaren heeft opgedaan delen met mensen die weinig tot geen ervaring hadden in de bouw en op zoek zijn naar een betrouwbare partner op het gebied van het leggen van alle soorten vloeren zoals parket of laminaat vloeren aanleggen.

Hij vond dit erg leuk en heeft de website dan ook behoorlijk uitgebreid met alle bouw gerelateerde informatie waar ook u mogelijk naar op zoek bent.

Door jarenlang ervaring te hebben opgebouwd kan Jouke stellen dat hij zich specialist kan noemen in alle belangrijke bouwbranches.

Zo heeft hij onder andere in al die jaren veel bouwkundige diploma’s gehaald voor het berekenen van onder andere:

Garanties

Buiten het gegeven dat er prima werk wordt geleverd met iedere verbouwing, groot of klein, heeft Jouke het altijd belangrijk gevonden om garantie te verlenen over de uitgevoerde werkzaamheden. Vandaar dat al zijn bedrijven een aansluiting hebben bij de desbetreffende branche organisatie.

Dit geeft potentiële klanten rust en vertrouwen.

Goed werk leveren is voor Jouke belangrijk. Echter staat het geven van garantie bovenaan zijn lijstje!

“Garantie is iets wat één van de belangrijkste factoren is” zegt hij mensen (klanten) willen eerlijkheid, dat je betrouwbaar bent dat geeft de klant vertrouwen.

Online prijs aanvragen

Omdat tegenwoordig veel op internet wordt gezocht naar prijsinformatie over verschillende soorten verbouwingen hebben wij van de Vloer-Gigant nu ook een vloer offerte op onze website laten aanbrengen.

Hierdoor kunnen onze vaste en nieuwe klanten een vrijblijvende prijsopgave betreffende hun verbouwing ontvangen.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over aspecten die u niet kunt terugvinden op onze website? Neem dan contact met ons op:

Contact vloerenlegbedrijf
Vloer-Gigant b.v.
Verdunplein 17
5627 SZ
Eindhoven / Geheel Nederland
Tel: 020-4971683

Btw: 1868.58.711 B01
Kvk: 34116426

Bereken uw prijs
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1993 zette Jouke de Groot de Vloer-Gigant B.V. op. Het Amsterdamse vloerenbedrijf groeide uit naar een succesvol bedrijf.
Bereken uw prijs
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring