Projecten

Bij Vloer-Gigant weten we dat vloeren veel meer zijn dan enkel functionele elementen. Het is een statement, bron van comfort en essentieel onderdeel van het tuinontwerp. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van verbluffende vloerontwerpen voor particuliere woningen, bedrijven en scholen of ziekenhuizen. Op deze pagina vindt u enkele inspirerende voorbeelden van projecten. Bekijk de mogelijkheden en maak van uw vloer het middelpunt en trots van uw huis!

Nieuwe vloeren bij Vloer-Gigant die uw huis een wow-element geven!

Jan – Nieuwbouw manager regio Amsterdam

Onderstaand vindt u een klein aantal projecten die door heel Nederland gedaan zijn om u inzicht te geven in ons werk. In verband met de privacy hebben we niet alle foto’s mogen en dus kunnen plaatsen. Maar op deze manier krijgt u een goed beeld van de Verbouw-Gigant.

Project nieuwbouw Utrecht

Via bestaand netwerk in contact gekomen met Martijn. Hij had in 2020 een woning aangekocht in Utrecht en wilde de vloer compleet laten verzorgen door de Verbouw-Gigant. Egaliseren, laminaat leggen, vloerbedekking leggen, vloerverwarming plaatsen en een stenen vloer plaatsen. Hieronder vindt u een impressie van dit project.

Tegels in de badkamer
Het egaliseren van de vloer door de Vloer-Gigant
Stenen in de woonkamer
Vloerbedekking leggen
Vloerverwarming plaatsen
Eindresultaat

Project particulier Zuid-Holland

In Zuid-Holland hebben wij een prachtige PVC-vloer mogen aanleggen! Dit jonge stel wist zich geen raadt met het leggen van een nieuwe vloer. Via Google vonden ze de Vloer-Gigant en hebben we een mooie, neutrale visgraad vloer mogen leggen!

 

Project-Vloer-leggen-Zuid-Holland
Foto: Zuid-Holland, 2022

Project particulier Nunspeet

Nadere informatie volgt nog!

Nieuwbouw projecten Nederland

Omdat alle foto’s van nieuwe vloeren plaatsen teveel is bij deze een globaal overzicht. Hier vindt u verschillende foto’s om op deze manier inspiratie te kunnen vinden voor het uitzoeken van een vloer. Of de Vloer-Gigant de vloerverwarming plaatsen, het egaliseren of andere vloer gerelateerde zaken te laten regelen.

Nieuwe badkamervloer, 2022
Slaapkamer laminaat, 2015
Visgraad vloer, 2021
Visgraad vloer, 2021
Visgraad vloer, 2018
Bereken uw prijs
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring
Jouke de Groot

Jouke de Groot

In 1993 zette Jouke de Groot de Vloer-Gigant B.V. op. Het Amsterdamse vloerenbedrijf groeide uit naar een succesvol bedrijf.
Bereken uw prijs
  • Bespaar tot wel 40%
  • Binnen 2 min. een prijs
  • Erkend door NOA
  • Bijna 31 jaar ervaring