Vloerverf

U heeft een plavuizen of houten vloer en u wilt graag een andere uitstraling. Helaas is uw budget niet toereikend voor een nieuwe vloer. U kunt overwegen om uw vloer een andere “look” te geven door de vloer te behandelen met vloerverf.

Het is de ideale manier om tegen geringe kosten uw huidige vloer om te toveren tot eentje die volledig nieuw oogt. Met vloerverf en vloerlak bereikt u prima resultaten en heeft u tal van mogelijkheden.

Dus bent u uw huidige vloer zat maar heeft u geen zin of geld om te investeren in een nieuwe?

Dan is dit een uitstekende optie. Ook voor uw garagevloer brengen wij garagevloer coating aan voor de beste bescherming van uw vloer.

Snel een prijsindicatie?

Bijna iedere vloer is te verven

Het aanbrengen van vloerverf is mogelijk op diverse vloeren en ondergronden. Uiteraard werken wij als erkende vloerspecialist uitsluitend met hoge kwaliteit coating die zijn waarde heeft bewezen.

Vaak is het gebruik van coating noodzakelijk in verband met de hechting van de uiteindelijke verf. Als u het vergelijkt met stucadoren dan is het eigenlijk een soort voorstrijkmiddel.

Ook beschikken wij over de specialisten om deze aan te brengen op uw huidige vloer. Uw vloer is dus in goede handen bij ons.

Vloerverf voor uw specifieke situatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie ontvangen over deze innovatieve oplossing? Wij staan u graag te woord.

Om meer inzicht te krijgen in de kosten kunt u direct een vrijblijvende, scherpe offerte aanvragen. Wij vertellen u dan wat de kosten zijn en hoe wij dit in uw specifieke situatie kunnen toepassen.

Vergeet u daarom ook niet bij de omschrijving aan te geven, het aantal vierkante meters, het huidige materiaal van uw vloer en welk effect u wenst te bereiken.

Na ontvangst van uw offerte aanvraag heeft u binnen maximaal 3 werkdagen een kostenspecificatie in uw mailbox.

Uw vloer verven met vloerverf, de expertise van de Vloer-Gigant.

Vloer-Gigant
Vloer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!