Vloer leggen

Een vloer leggen is op zich makkelijk zelf te doen, als u enig zins handig bent. Het ligt er alleen aan wat voor vloer u wilt gaan leggen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het om vloeren gaat.

Er is uiteraard tapijt, maar wat dacht u van onze houten-, stenen-, giet-, granito- en verschillende soorten vloerdelen?

Snel een prijsindicatie?

Welke vloer moet u leggen?

Ons assortiment is groot, de mogelijkheden (en combinaties) oneindig, onze prijzen zijn scherp en onze vloerenleggers zijn professioneel en gekwalificeerd.

Uiteraard zal ieder zichzelf respecterend bedrijf zichzelf promoten, maar wij doen echt wat we beloven.

Omdat ons bedrijf erkend en gecertificeerd is, voldoen wij aan de hoge eisen die vanuit overheidswege gesteld worden.

Wij kunnen alle soorten vloeren voor u leggen. Of het nu om een siergrind vloer gaat of om een veel simpeler te leggen laminaat vloer, u kunt uw klus met een gerust hart aan ons uitbesteden.

kliklaminaat-laten-leggen

Garantie op het leggen van u vloer

Bij ons krijgt u dan ook altijd garantie over de door ons uitgevoerde werkzaamheden zoals een krakende vloer.

En dat is toch een geruststellende gedachte, ook al gaan wij ervan uit dat u daarbij ons geen gebruik van hoeft te maken.

Wij kunnen uw vloer leggen of egaliseren van Amsterdam tot aan Maastricht, geen klus is ons te gek of te ver weg.

Het makkelijkste te leggen is en blijft het klik laminaat, dit gaat vrij snel en kost weinig kracht.

Door middel van een bijgeleverd klik systeem klikt u de vloer delen zo aan elkaar vast en u hoeft allen maar de lengtes op maat af te zagen.

Wij kunnen ook met onze vloerenlegger voor u deze vloer leggen, dan weet u zeker dat het strak en goed gebeurd.

Zeker als u niet echt beschikt over de zogenaamde doe het zelf kwaliteiten, of geen tijd of zin heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren voor een zeer scherpe prijs.

Het leggen van uw vloer tegen scherpe m2 prijzen

Zeker bij duurdere houten vloeren en bij tegelvloeren is het een specialistisch karwei. Een geëgaliseerde ondervloer is een voorwaarde voor een perfect eindresultaat.

Laat daarom altijd een vloer leggen door een erkende specialist. Met erkenning bedoelen wij dat het betreffende bedrijf aangesloten moet zijn bij de NOA.

Dit betekent dat u weet dat er vanuit overheidswege hoge eisen worden gesteld en dat u verzekerd bent van garantie over de uitgevoerde werkzaamheden.

De Vloer-Gigant doet dit graag voor u. Wij hebben erkende, ervaren vloerenleggers en parketteurs in dienst die ervoor zorgen dat uw vloer strak komt te liggen.

Offerte voor het leggen nodig?

Bent u benieuwd naar de prijzen van een vloer renovatie omdat uw huidige vloer verouderd is, vul dan gratis het online offerte formulier in.

U wordt stap voor stap door het formulier geleid en na verzenden heeft u binnen maximaal 2 werkdagen zicht op onze scherpe tarieven.

Wij adviseren u meerdere offertes aan te vragen bij meerder aanbieders. Zo kunt u na vergelijking erachter komen dat wij echt doen wat wij zeggen tegen een zeer gunstig tarief.

Snel een prijsindicatie?

Vloer-Gigant
Vloer-Gigant
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!